Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741316843

Copa 741316843 Información oficial sobre el partido 741316843 en Hattrick

24.09.2024 21:00:00

ludgershall utd Alineación oficial del equipo 'ludgershall utd' en el partido 2 - 4 Bow Bells FC Alineación oficial del equipo 'Bow Bells FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ludgershall utd Alineación oficial del equipo 'ludgershall utd' en el partido 0 - 6 Bow Bells FC Alineación oficial del equipo 'Bow Bells FC' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ludgershall utd

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Cristian Pasu arribés a peus de Corentin Lechat, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ludgershall el 1 - 1.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): ludgershall va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ireneusz Sudak, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cristian Pasu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): ludgershall van sortir al contraatac amb encert al minut 11, però Almen Nusser no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): ludgershall va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Vito Maguolo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ludgershall va anar a parar a la dreta de l'atac on en Björn Vesterstål, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Gualini.

Bow Bells FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Abe Stickland va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ludgershall. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gregory DeWolf la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bells es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 51.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Bells va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Anthony Rowsell, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Graham Longhurst va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, John Carnegie quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 225 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Drew Vanstone es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Anthony Rowsell de Bells, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Grant Buglass va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Richard Wurzer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, John Carnegie es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.