Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741313560

Copa 741313560 Información oficial sobre el partido 741313560 en Hattrick

24.09.2024 20:15:00

APOLON LEMESOY Alineación oficial del equipo 'APOLON LEMESOY' en el partido 1 - 2 MGTOW Legion Alineación oficial del equipo 'MGTOW Legion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
APOLON LEMESOY Alineación oficial del equipo 'APOLON LEMESOY' en el partido 1 - 1 MGTOW Legion Alineación oficial del equipo 'MGTOW Legion' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,8 % 25,3 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

APOLON LEMESOY

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 41 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Tasos Xiouroupas llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Tasos Xiouroupas es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dimitrakis Giannakas de LEMESOY amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MGTOW Legion

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Max 'Flash' Summers va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, MGTOW, al minut 57. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 74, quan Ognjen Radinović va posar els visitants MGTOW per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hamdi Çiftja que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a MGTOW al minut 38, però el xut de Ognjen Radinović va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hamdi Çiftja de MGTOW va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Giorgos Leykosiatis de MGTOW va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.