Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741312598

Copa 741312598 Información oficial sobre el partido 741312598 en Hattrick

24.09.2024 20:00:00

KRu Alineación oficial del equipo ' KRu' en el partido 2 - 3 Locomotives FC Alineación oficial del equipo 'Locomotives FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KRu Alineación oficial del equipo ' KRu' en el partido 1 - 2 Locomotives FC Alineación oficial del equipo 'Locomotives FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KRu

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al KRu una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Terrence Pearson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 28.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Matias Mielikäinen facilitava les coses al KRu amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): KRu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de 穆罕默德 (Muhmut) 阿卜杜伊曼 (Abduiman) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de KRu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Grégory Lasne va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de KRu la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabio Nozzi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Locomotives FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Aliou Fadel va posar els visitants Locomotives per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Killian Jace que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Locomotives.
  • 173 Minuto 105 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Killian Jace va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Kim Froltsov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, José Ramon Longeri quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Killian Jace de Locomotives va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.