Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741310421

Copa 741310421 Información oficial sobre el partido 741310421 en Hattrick

24.09.2024 20:00:00

Rolling Potatoes Alineación oficial del equipo 'Rolling Potatoes' en el partido 9 - 8 AC Maksa-allas Alineación oficial del equipo 'AC Maksa-allas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rolling Potatoes Alineación oficial del equipo 'Rolling Potatoes' en el partido 3 - 2 AC Maksa-allas Alineación oficial del equipo 'AC Maksa-allas' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rolling Potatoes

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Admir Duriet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Helge Horntvedt al minut 35, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Potatoes i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Giovanni Sanzana de Potatoes va aconseguir igualar el partit al minut 57, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Helge Horntvedt va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Jukka Pääskynen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Admir Duriet gairebé va marcar per a Potatoes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Admir Duriet va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernt Schneider.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Igor van Gijzel va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Potatoes a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Admir Duriet de Potatoes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jukka Pääskynen en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Potatoes Jorge Prata no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jukka Pääskynen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Jussi Hauska de Potatoes va executar el tir amb una gran tècnica posant el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Benedetto Dimasi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Potatoes Petri Korkiakoski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jukka Pääskynen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 8.

AC Maksa-allas

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 32. L'anotador per YNWA va ser Juhi Hujanen, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 51 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sammy Toppari marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Armo Karhu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Janne Laatikainen va encarar al porter al 47, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en Sami Sämpi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vesa Ketelimäki de YNWA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Janne Laatikainen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Miika Kuusio va clavar el 5 - 5 per a YNWA amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jukka Pääskynen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a YNWA.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de YNWA, Vesa Hirvelä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de YNWA, Johannes 'Jorma' Kääriäinen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Armo Karhu de YNWA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 9 - 8.