Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741307720

Copa 741307720 Información oficial sobre el partido 741307720 en Hattrick

24.09.2024 19:25:00

1.FC Capina Alineación oficial del equipo '1.FC Capina' en el partido 5 - 7 Red Black Fanatics Alineación oficial del equipo 'Red Black Fanatics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1.FC Capina Alineación oficial del equipo '1.FC Capina' en el partido 2 - 1 Red Black Fanatics Alineación oficial del equipo 'Red Black Fanatics' en el partido
Tiene bastante suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Capina

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 del partit, el jugador Loís Murgades de Capina va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nizar Naufal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Capina es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bá Quốc Vũ, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Capina.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 en Maksym Holopupenko va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 2 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 111 Minuto 109 (Gol por el centro): Al minut 109, Xavier Ganteaume va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Maksym Holopupenko va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Nizar Naufal aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thorwald Moderzinski va estar a punt d'avançar els locals al minut 99 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Chapman.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maksym Holopupenko de Capina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Nizar Naufal de Capina va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Arcadio Alegría de Capina va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marco Chapman va xutar fora per a Capina, el marcador es va quedar igual: 5 - 6, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Maksym Holopupenko de Capina va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Red Black Fanatics

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Nuno Henrique va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fanatics va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gus Louis, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 75, Diego Dazar va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Liviu Ciogu que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Gus Louis rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Baltazár Studenka, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 4 a l'estadi!
  • 142 Minuto 100 (Gol de contra por la izquierda): Gus Louis va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 5 per a Fanatics.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Liviu Ciogu va estar a punt de posar per davant a Fanatics amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Matti Hosia va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Baltazár Studenka? Un error clamorós seu va donar a Thorwald Moderzinski una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): René Auernigg per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 77, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Nuno Henrique de Fanatics va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): René Auernigg de Fanatics va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fanatics Tadeáš Jenčo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Matti Hosia. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Fanatics Baltazár Studenka no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matti Hosia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fanatics, Antero Novaes, col·locà la pilota just a les mans d'en Matti Hosia. El marcador: 5 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Przemysław Kozachenko anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Fanatics.