Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741290619

Copa 741290619 Información oficial sobre el partido 741290619 en Hattrick

24.09.2024 18:00:00

Elbkicker Hamburg Ost Alineación oficial del equipo 'Elbkicker Hamburg Ost' en el partido 2 - 4 Esportiva Cadaques Alineación oficial del equipo 'Esportiva Cadaques' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elbkicker Hamburg Ost Alineación oficial del equipo 'Elbkicker Hamburg Ost' en el partido 2 - 0 Esportiva Cadaques Alineación oficial del equipo 'Esportiva Cadaques' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elbkicker Hamburg Ost

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Georgi Todorov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. EHO es posava per davant!
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Georgi Todorov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al EHO, un peu providencial d'en Ignazio Dalio va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en David Florian que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Erik Kerremans va sortir molt desviat al minut 79.
  • 211 Minuto 112 (Ocasión por el centro): EHO enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Esportiva Cadaques

Goles Goles

  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Alois Brehm va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Esportiva i marcant el 2 - 1.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Esportiva va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en David Hübschmann, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 172 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Esportiva va ser finalitzada des de l'esquerra per Mikhail Sarykov al minut 103. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 184 Minuto 115 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Esportiva per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 115. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Leif Reider. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Robin Åkesson la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Esportiva havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esportiva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Piero Bertolini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Esportiva van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mikhail Sarykov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Peter Fjeldahl va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Leif Reider des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esportiva va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Balthasar Gebhardt Pfefferle, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerhardt Schwientek de Esportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.