Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real santa maria f.c (441487) - Palizaalindio F.C. (991154) » 74120499: T17/J7/IX

Liga 74120499 Información oficial sobre el partido 74120499 en Hattrick

10.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / IX.449 (60720)

los cucas c.f. Alineación oficial del equipo 'los cucas c.f.' en el partido 1 - 2 Palizaalindio F.C. Alineación oficial del equipo 'Palizaalindio F.C.' en el partido
0 - 1 Fernando de la Cruz (14')
0 - 2 Daniel Morales Arroyo (59')
Jesús Zaragoza (81') 1 - 2
los cucas c.f. Alineación oficial del equipo 'los cucas c.f.' en el partido 1 - 2 Palizaalindio F.C. Alineación oficial del equipo 'Palizaalindio F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los cucas c.f. Alineación oficial del equipo 'los cucas c.f.' en el partido 2 - 0 Palizaalindio F.C. Alineación oficial del equipo 'Palizaalindio F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los cucas c.f.

Goles Goles

  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passava el minut 81 del matx, quan l'atent Jesús Zaragoza va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Akhilesh Sarkar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cucas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Rafael Rovira des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El cucas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Dário Vital la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Gheorghe Mares va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gheorghe Mares.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Carlos Parralejo, jugador de cucas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 80. Jesús Zaragoza, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Palizaalindio F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fernando De la Cruz de Palizaalindio va fer un bon esprint per escapar-se de Carlos Parralejo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 107 Minuto 59 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Daniel Morales Arroyo! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bencomo Espinosa.