Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741082283

Liga 741082283 Información oficial sobre el partido 741082283 en Hattrick

22.09.2024 22:50:00

myxologist fc Alineación oficial del equipo 'myxologist fc' en el partido 2 - 1 alianza lima peru Alineación oficial del equipo 'alianza lima peru' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
myxologist fc Alineación oficial del equipo 'myxologist fc' en el partido 0 - 2 alianza lima peru Alineación oficial del equipo 'alianza lima peru' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

myxologist fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del myxologist contenien la respiració mentre en Faustino García Vega s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): myxologist prenia la batuta de l'encontre al minut 71, quan en Gustavo Carbone va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de myxologist va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gustavo Carbone, però el porter rival va fer una gran aturada.

alianza lima peru

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El alianza sempre confia amb les genialitats d'en Rafael Aquino; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Iván Castromonte va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Justus Spuhler, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Rafael Aquino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Gabriel Omar De La Cruz Pacheco es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 89 va aturar un penal a Iván Castromonte.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alvaro Coronel de alianza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.