Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741064419

Liga 741064419 Información oficial sobre el partido 741064419 en Hattrick

22.09.2024 22:40:00

Águilas de Villa Alemana 2 Alineación oficial del equipo 'Águilas de Villa Alemana 2' en el partido 2 - 2 axteroid Alineación oficial del equipo 'axteroid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Águilas de Villa Alemana 2 Alineación oficial del equipo 'Águilas de Villa Alemana 2' en el partido 1 - 2 axteroid Alineación oficial del equipo 'axteroid' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águilas de Villa Alemana 2

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Gonzalo Perfetti el va rematar Esteban Stavenhagen amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Águilas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Cristóbal Tapia-Leyton, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Águilas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gonzalo Perfetti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Gonzalo Perfetti es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Arsenio Donaire gairebé va marcar per a Águilas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

axteroid

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Vicenç Farfal, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 33.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 89 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vicenç Farfal de axteroid marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ricardo Peake quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Ricardo Peake va estar a punt de posar per davant a axteroid amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Narciso Urquiera va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ricardo Lataste va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Arsenio Donaire va xutar a fora.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Alexander Izquierdo de axteroid, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!