Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741033399

Liga 741033399 Información oficial sobre el partido 741033399 en Hattrick

06.10.2024 22:40:00

colo-colo 0.2 Alineación oficial del equipo 'colo-colo 0.2' en el partido 4 - 2 ASTON VILLA GGK Alineación oficial del equipo 'ASTON VILLA GGK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
colo-colo 0.2 Alineación oficial del equipo 'colo-colo 0.2' en el partido 3 - 2 ASTON VILLA GGK Alineación oficial del equipo 'ASTON VILLA GGK' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,8 % 24,5 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

colo-colo 0.2

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): colo-colo, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Danél Payten per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. César Antonio Carrasco es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Als 74 minuts de joc, els nois de colo-colo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David Acosta augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): César Antonio Carrasco va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de colo-colo i marcant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): David Acosta va superar els defenses rivals per velocitat al minut 4 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Romeo García de colo-colo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romeo García va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que colo-colo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

ASTON VILLA GGK

Goles Goles

  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): ASTON va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Iván Sifri va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Esteban Norero de ASTON després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Chuwi Quintana va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Enrique Olmedo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): ASTON va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrique Olmedo va desviar el xut final de Oskar Potts després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): ASTON van seguir progressant per la banda dreta. Iván Sifri va tenir la seva oportunitat al minut 80, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.