Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740954591

Liga 740954591 Información oficial sobre el partido 740954591 en Hattrick

22.09.2024 22:20:00

FC Puertogecko Alineación oficial del equipo 'FC Puertogecko' en el partido 0 - 0 FC Carolina Alineación oficial del equipo 'FC Carolina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Puertogecko Alineación oficial del equipo 'FC Puertogecko' en el partido 2 - 1 FC Carolina Alineación oficial del equipo 'FC Carolina' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Puertogecko

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Geckos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Muaz Tür des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Christian 'Kiko' Meléndez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marc 'Marracuda' Delgado havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): Bodobert Bac quasi dona a Geckos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian 'Kiko' Meléndez de Geckos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Rabell de Geckos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en Oscar Sierra va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

FC Carolina

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Antonin Rolin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Luigi Gragnani va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Richard Conde va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Siep de Beuker, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Richard Conde va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): Richard Conde va xutar magistralment una falta al minut 68 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.