Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740920886

Liga 740920886 Información oficial sobre el partido 740920886 en Hattrick

22.09.2024 21:55:00

knickebein 0815 Alineación oficial del equipo 'knickebein 0815' en el partido 4 - 2 Deportivo Corso Alineación oficial del equipo 'Deportivo Corso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
knickebein 0815 Alineación oficial del equipo 'knickebein 0815' en el partido 4 - 1 Deportivo Corso Alineación oficial del equipo 'Deportivo Corso' en el partido
Tiene un resultado normal 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

knickebein 0815

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Dennis Carranza és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Henno Gerlingen perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): knickebein, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Dennis Carranza per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Marc Leblay va incrementar l'avantatge de knickebein amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de knickebein eren letals, i Henno Gerlingen va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Henno Gerlingen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip knickebein Ryszard Lubarski quasi marca al minut 66 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yiorgos Siomos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Marc Leblay, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de knickebein van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 84 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Denys Lefèvre, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leon Griffin de knickebein va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Deportivo Corso

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Deportivo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 22, quan Victor Núñez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 72, el jugador visitant Józef Chudecki va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Tobiasz Rasała va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Wu Ping De, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 32 en Victor Núñez va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Aleksandar Kovačić va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): José Guadalupe Patiño quasi redueix la diferència al marcador al minut 58, però una gran estirada d'en Aleksandar Kovačić va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Leszek Pracki ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Józef Chudecki.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Adenor Siqueira va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Aleksandar Kovačić no es va rendir i va fer unes grans aturades.