Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740912373

Liga 740912373 Información oficial sobre el partido 740912373 en Hattrick

22.09.2024 21:45:00

Los vendimiadores Alineación oficial del equipo 'Los vendimiadores' en el partido 2 - 4 FC Orange Walk Alineación oficial del equipo 'FC Orange Walk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los vendimiadores Alineación oficial del equipo 'Los vendimiadores' en el partido 1 - 1 FC Orange Walk Alineación oficial del equipo 'FC Orange Walk' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,0 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los vendimiadores

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, vendimiadores aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Stern Barnwell va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vendimiadores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daren Span, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FC Orange Walk

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Orange va ser finalitzada des de l'esquerra per Stephen Ferguson al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 109 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Freddie Grant se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Daren Span que va anotar el 1 - 1 per a vendimiadores sense cap impediment.
  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): Claude Blackman va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 47 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Orange eren letals, i Stephen Ferguson va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): Freddie Grant de Orange va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Camilo Narváez que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Abel Ashworth de Orange va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.