Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740852349

Liga 740852349 Información oficial sobre el partido 740852349 en Hattrick

06.10.2024 22:00:00

Alma Brava Alineación oficial del equipo 'Alma Brava' en el partido 2 - 4 Los Pinos Soccer Alineación oficial del equipo 'Los Pinos Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Alma Brava Alineación oficial del equipo 'Alma Brava' en el partido 2 - 4 Los Pinos Soccer Alineación oficial del equipo 'Los Pinos Soccer' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,7 % 64,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alma Brava

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Walter Rubén Canteli va pentinar un córner cap al segon pal que José María Hipólito va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 100 Minuto 72 (Gol de falta): Vittorio Avagliano va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Emanuel Holzer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Brava se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Los Pinos Soccer

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador visitant Karol Orłowski va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 43 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Soccer agafava avantatge al minut 43 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ambroży Ziarko amb mestria.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Alamiro Del Carmen Sandoval de Soccer va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Hermenexildo Colmelo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 2 - 4 per a Soccer.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Nir Hendelberg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cacho Comitini de Soccer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.