Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740818694

Liga 740818694 Información oficial sobre el partido 740818694 en Hattrick

20.10.2024 20:00:00

Köttbullarna IF Alineación oficial del equipo 'Köttbullarna IF' en el partido 4 - 2 Bakerz FC Alineación oficial del equipo 'Bakerz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Köttbullarna IF Alineación oficial del equipo 'Köttbullarna IF' en el partido 0 - 1 Bakerz FC Alineación oficial del equipo 'Bakerz FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Köttbullarna IF

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Köttbullarna va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. John Bink la va transformar en el 1 - 1.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Köttbullarna aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Wubbo Kerkhof va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Wubbo Kerkhof era molt més ràpid que el defensa Jonathan Grondman. Al minut 48, el jugador de Köttbullarna va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Tinke Groot va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Köttbullarna i marcant el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Wubbo Kerkhof va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Bakerz FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Geert-Jan Doolaard va anar directament als peus de Tim van der Hurk que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Quan passaven 32 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Bakerz. En Arno Wijdenbosch va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Pablo Esteñoz va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Arno Wijdenbosch que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonathan Grondman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Björn Wikling de Bakerz es va guanyar la targeta groga merescudament.