Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real pitete (989627) - Randa F.C (121895) » 74077936: T17/J4/IX

Liga 74077936 Información oficial sobre el partido 74077936 en Hattrick

20.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / IX.322 (60593)

fc_Iliturgi Alineación oficial del equipo 'fc_Iliturgi' en el partido 0 - 0 F.C.Micasa Alineación oficial del equipo 'F.C.Micasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc_Iliturgi Alineación oficial del equipo 'fc_Iliturgi' en el partido 1 - 0 F.C.Micasa Alineación oficial del equipo 'F.C.Micasa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc_Iliturgi

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Amb 8 minuts disputats, Carlos de las Casas gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Achille Even va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Anders V. Stridin es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 15, però el porter va aturar el seu xut.
  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): fc_Iliturgi va gaudir d'un penal a favor al minut 41, però el jugador Carlos de las Casas va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Achille Even.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sandoa Sánchez va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Próspero Avín del fc_Iliturgi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Carlos de las Casas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrice Urban de fc_Iliturgi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40 del partit, Patrice Urban de l'equip fc_Iliturgi, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anders V. Stridin de fc_Iliturgi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C.Micasa

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de F.C.Micasa van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Víctor Mosquera, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sandoa Sánchez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariano Bellota es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Morenilla de F.C.Micasa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 49 (Tirita (médico)): Juan Carlos Garrido va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de F.C.Micasa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.