Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Volcanito F.C. (993137) - Equipo F.C (996077) » 74075457: T17/J3/IX

Liga 74075457 Información oficial sobre el partido 74075457 en Hattrick

13.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / IX.313 (60584)

Volcanito F.C. Alineación oficial del equipo 'Volcanito F.C.' en el partido 6 - 0 SANTES CREUS C.F. Alineación oficial del equipo 'SANTES CREUS C.F.' en el partido
Daniel Pelliser (23') 1 - 0
Daniel Pelliser (39') 2 - 0
Adrián Salvadó (43') 3 - 0
Juan Carlos Puertas (70') 4 - 0
Alejandro Palacios (73') 5 - 0
Adrián Salvadó (81') 6 - 0
Volcanito F.C. Alineación oficial del equipo 'Volcanito F.C.' en el partido 6 - 0 SANTES CREUS C.F. Alineación oficial del equipo 'SANTES CREUS C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Volcanito F.C. Alineación oficial del equipo 'Volcanito F.C.' en el partido 6 - 0 SANTES CREUS C.F. Alineación oficial del equipo 'SANTES CREUS C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Volcanito F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Volcanito s'avançava en el marcador després que en Daniel Pelliser xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Als 39 minuts de joc, els nois de Volcanito van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Daniel Pelliser augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Adrián Salvadó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 117 Minuto 70 (Gol evento especial cansancio): Un Miquel Estadella visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Volcanito Juan Carlos Puertas que, sol davant el porter, va deixar el marcador 4 a 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Alejandro Palacios va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Adrián Salvadó va augmentar l'avantatge de Volcanito a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Daniel Pelliser quasi dona a Volcanito l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Néstor Muros va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Adrián Salvadó gairebé va marcar per a Volcanito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Juan Carlos Puertas de Volcanito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): El jugador de Volcanito Joan Ruiz Tarríaz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Palacios va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alessandro Avanzini va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Corvo.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de Volcanito Ricardo Gómez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jesús Condal va entrar en el seu lloc.

SANTES CREUS C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Miquel Estadella de SANTES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Sotero de SANTES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Matilla de SANTES es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carles Daniel Descarré.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Guillermo Matilla de SANTES va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Rodrigo Rodríguez de SANTES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Puñal va prendre el seu rol al minut 45.