Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740684498

Liga 740684498 Información oficial sobre el partido 740684498 en Hattrick

22.09.2024 19:45:00

Caution: Bear In Area Alineación oficial del equipo 'Caution: Bear In Area' en el partido 4 - 1 The Floating Vliegenzwam Alineación oficial del equipo 'The Floating Vliegenzwam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Caution: Bear In Area Alineación oficial del equipo 'Caution: Bear In Area' en el partido 2 - 3 The Floating Vliegenzwam Alineación oficial del equipo 'The Floating Vliegenzwam' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caution: Bear In Area

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Caution: va ser Jean-Jacques Bédard.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Caution: prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Spencer Bond va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Caution: va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kody 'Alex' Bell progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Geordie Johnson va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Ernest Plommer gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Reidar Bendiksen va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Caution: per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Ernest Plommer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Mścigniew Grzesiak de Caution: va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Spencer Bond de Caution: amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Floating Vliegenzwam

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Claude Coutu de Vliegenzwam va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael Gilbués que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 264 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Jerry McAllister en un penal llençat per en Jean-Pierre Martin va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sai Patel quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Claude Coutu va estar a punt de posar per davant a Vliegenzwam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jerry McAllister va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radoslav Reshko de Vliegenzwam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.