Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740599084

Liga 740599084 Información oficial sobre el partido 740599084 en Hattrick

22.09.2024 18:30:00

Drunk Foxes Alineación oficial del equipo 'Drunk Foxes' en el partido 1 - 1 KS Punxsutawney Alineación oficial del equipo 'KS Punxsutawney' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drunk Foxes Alineación oficial del equipo 'Drunk Foxes' en el partido 1 - 3 KS Punxsutawney Alineación oficial del equipo 'KS Punxsutawney' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drunk Foxes

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Drunk s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ben-Dror Damidov que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 47 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Drunk sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Abdulmohammed Tesheta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Drunk, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Arne Reitberger va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Drunk van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Memphis Oyaert no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

KS Punxsutawney

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Shoho Debale que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Groundhogs.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Assaf Sayar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Tafese Getahun va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Tafese Getahun, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 52 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Assaf Sayar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tesfaye Ali va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Tewodros Aynalem va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.