Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gladiators* (800634) - FC villareal69 (993201) » 74058125: T17/J5/IX

Liga 74058125 Información oficial sobre el partido 74058125 en Hattrick

27.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / IX.265 (60536)

saschescuises Alineación oficial del equipo 'saschescuises' en el partido 3 - 3 F.C.yuros Alineación oficial del equipo 'F.C.yuros' en el partido
Sergio Lloret (20') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Villamariz Cid (23')
1 - 2 Rafael Gómez (43')
Juan Miguel Arcos (45') 2 - 2
Jesper de Goede (87') 3 - 2
3 - 3 Tomás Callejón (88')
saschescuises Alineación oficial del equipo 'saschescuises' en el partido 3 - 3 F.C.yuros Alineación oficial del equipo 'F.C.yuros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
saschescuises Alineación oficial del equipo 'saschescuises' en el partido 4 - 2 F.C.yuros Alineación oficial del equipo 'F.C.yuros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

saschescuises

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Sergio Lloret va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de saschescuises.
  • 112 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del saschescuises s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Miguel Arcos que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 45 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Passats 87 minuts, Jesper de Goede, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. saschescuises es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): saschescuises per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Marcos Pena va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a saschescuises per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ivano Parmeggiani, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Karlos Bastida Freijedo del saschescuises ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Ivano Parmeggiani de saschescuises va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivano Parmeggiani va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que saschescuises va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

F.C.yuros

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el F.C.yuros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alejandro Villamariz Cid, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): En Rafael Gómez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 43. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 117 Minuto 88 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Marcos Pena, que quasi sense aire va regalar la pilota a Tomás Callejón de F.C.yuros, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Alejandro Villamariz Cid va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Carrillo López, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.yuros, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Raúl Bello Figueroa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Rafael Mirete de F.C.yuros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Luis Brown de F.C.yuros va abandonar el terreny de joc després de 21 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomás Callejón va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Carlos Busto, jugador de F.C.yuros, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Fabio Riopi, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Daniel Aguado no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.