Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740549417

Liga 740549417 Información oficial sobre el partido 740549417 en Hattrick

29.09.2024 18:00:00

it's getting messi Alineación oficial del equipo 'it's getting messi' en el partido 4 - 4 SkaGroup Alineación oficial del equipo 'SkaGroup' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
it's getting messi Alineación oficial del equipo 'it's getting messi' en el partido 1 - 8 SkaGroup Alineación oficial del equipo 'SkaGroup' en el partido
Tiene bastante suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

it's getting messi

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Fouillioux no va poder aturar Noyon Tilik de getting, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 17 el 1 - 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Orazio Manzaroli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, getting es posava per davant 2 a 1.
  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de getting al minut 80. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Doug Jackson va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 4.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Doug Jackson va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Doug Jackson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de getting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Doug Jackson del getting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Orazio Manzaroli de getting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Noyon Tilik de getting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SkaGroup

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): SkaGroup agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Davor Majer amb mestria.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 36 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Georgi Nikolov marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, SkaGroup es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Joey Quinlan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, SkaGroup va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Octavian Dolhan, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Hagay Gov va estar a punt de posar per davant a SkaGroup amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gabriel Cutrono va impedir un gol cantat.