Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740364281

Liga 740364281 Información oficial sobre el partido 740364281 en Hattrick

22.09.2024 15:45:00

Sistan va Baluchestan AC Alineación oficial del equipo 'Sistan va Baluchestan AC' en el partido 0 - 6 Esteghlal Shomal Alineación oficial del equipo 'Esteghlal Shomal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sistan va Baluchestan AC Alineación oficial del equipo 'Sistan va Baluchestan AC' en el partido 0 - 8 Esteghlal Shomal Alineación oficial del equipo 'Esteghlal Shomal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sistan va Baluchestan AC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mani Parsa de Baluchestan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Esteghlal Shomal

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Esteghlal va ser finalitzada des de l'esquerra per Vadim Kurilov al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Vadim Kurilov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ardavan Parnian va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mehdi Javadi de Esteghlal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 48 de partit.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 60, Esteghlal va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kamran Sigarchi.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Asil Affan va augmentar l'avantatge de Esteghlal a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Esteghlal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ryan Santana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ardavan Parnian va intentar anar-se'n per velocitat al minut 43 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Vadim Kurilov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.