Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740327760

Liga 740327760 Información oficial sobre el partido 740327760 en Hattrick

29.09.2024 15:00:00

Karşıyaka F.K 2 Alineación oficial del equipo 'Karşıyaka F.K 2' en el partido 2 - 2 Karatasspor 2 Alineación oficial del equipo 'Karatasspor 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Karşıyaka F.K 2 Alineación oficial del equipo 'Karşıyaka F.K 2' en el partido 2 - 1 Karatasspor 2 Alineación oficial del equipo 'Karatasspor 2' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karşıyaka F.K 2

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Karşıyaka, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Semai Gökberk per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Tamer Vurgun no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Karşıyaka per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tamer Vurgun, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Mehmet Kemal Güren va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ali Haydar Kırkayak va xutar a fora.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Çağrı Mertol va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Karatasspor 2

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sabahattin Özay per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): En Salim Öztay donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 60 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ali Haydar Kırkayak de Karatasspor, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Çağan Bektöre quasi aconsegueix empatar per Karatasspor al minut 33, però Mehmet Hesna va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Karatasspor va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hüseyin Kaptan es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Sabahattin Özay, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Karatasspor va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, un refús desafortunat de Mehmet Hesna, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Salim Öztay no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.