Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740259662

Liga 740259662 Información oficial sobre el partido 740259662 en Hattrick

29.09.2024 14:45:00

IcktUchNsRsch Astarde Alineación oficial del equipo 'IcktUchNsRsch Astarde' en el partido 1 - 0 F.C. Garko Alineación oficial del equipo 'F.C. Garko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IcktUchNsRsch Astarde Alineación oficial del equipo 'IcktUchNsRsch Astarde' en el partido 2 - 1 F.C. Garko Alineación oficial del equipo 'F.C. Garko' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IcktUchNsRsch Astarde

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de IcktUchNsRsch. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jacques Klopp xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Virgil Bigaud va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Arm Kirchen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): IcktUchNsRsch es va veure beneficiat per la polèmica al minut 22, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Renato Agostinho va relliscar al moment de fer el xut i el porter Pietro Luca Vannuccini no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Gaston Nigra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Pietro Luca Vannuccini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Renato Agostinho per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pietro Luca Vannuccini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Acácio Santos de IcktUchNsRsch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Garko

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mattias Touzard.