Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740216776

Liga 740216776 Información oficial sobre el partido 740216776 en Hattrick

22.09.2024 13:00:00

Kwalliebal Alineación oficial del equipo 'Kwalliebal' en el partido 4 - 1 Rsca56 2 Alineación oficial del equipo 'Rsca56 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kwalliebal Alineación oficial del equipo 'Kwalliebal' en el partido 2 - 1 Rsca56 2 Alineación oficial del equipo 'Rsca56 2' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kwalliebal

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Kwalliebal s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Thilo Ingersleben per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Michel-Laurent Persoons va donar a Kwalliebal un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kwalliebal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thilo Ingersleben progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Kwalliebal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gaittan Van den Vonder, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michel-Laurent Persoons va estar a punt de sentenciar el partit al minut 10, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Sofiane Limere va deixar a Pierre Morant assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Sofiane Limere es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Rsca56 2

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 22 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Aster Hemmerijckx marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Rsca56 va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Leonard Smolders no va poder controlar.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Yoni Tillekaerts va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rsca56 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Rsca56 va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 91, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Robert Cielek.