Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROCSER (994733) - Atletico de Chifo (433866) » 74021082: T17/J6/IX

Liga 74021082 Información oficial sobre el partido 74021082 en Hattrick

03.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / IX.148 (60419)

rafalafena a.v.v. Alineación oficial del equipo 'rafalafena a.v.v.' en el partido 0 - 2 Atletico de Chifo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Chifo' en el partido
0 - 1 Philipp Claßen (12')
0 - 2 Ylermi Väisänen (62')
rafalafena a.v.v. Alineación oficial del equipo 'rafalafena a.v.v.' en el partido 0 - 2 Atletico de Chifo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Chifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rafalafena a.v.v. Alineación oficial del equipo 'rafalafena a.v.v.' en el partido 0 - 2 Atletico de Chifo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Chifo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rafalafena a.v.v.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13 en Chen Ben Gur va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Toño de la Serna de rafalafena va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Ángel Bernardos va prendre el seu rol al minut 56.

Atletico de Chifo

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Philipp Claßen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Ylermi Väisänen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 33 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sergio Atarés es va quedar sol davant del porter, al minut 54. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Teo Constantinescu, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Teo Constantinescu va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Sergio Atarés quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luca Righetto, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Teo Constantinescu va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atletico es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.