Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaroxi (990377) - Gimnástico de Queiruga (993313) » 74015323: T17/J2/IX

Liga 74015323 Información oficial sobre el partido 74015323 en Hattrick

06.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / IX.131 (60402)

Doble J Supporters Alineación oficial del equipo 'Doble J Supporters' en el partido 0 - 4 Gimnástico de Queiruga Alineación oficial del equipo 'Gimnástico de Queiruga' en el partido
0 - 1 Diego Presno Linera (7')
0 - 2 Rodolfo Reinhold (39')
0 - 3 Fabio Petrosino (68')
0 - 4 Víctor Ramírez (73')
Doble J Supporters Alineación oficial del equipo 'Doble J Supporters' en el partido 0 - 4 Gimnástico de Queiruga Alineación oficial del equipo 'Gimnástico de Queiruga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Doble J Supporters Alineación oficial del equipo 'Doble J Supporters' en el partido 0 - 5 Gimnástico de Queiruga Alineación oficial del equipo 'Gimnástico de Queiruga' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doble J Supporters

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evaristo Girón de Supporters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Johan Bjelland de Supporters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Evaristo Girón va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 27 (Lesión (no subst.)): Supporters no podia fer cap canvi en Renato González va deixar el terreny de joc al minut 27 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Gimnástico de Queiruga

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Diego Presno Linera va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rodolfo Reinhold va augmentar l'avantatge de Gimnástico a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Fabio Petrosino des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Gimnástico va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Víctor Ramírez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Víctor Ramírez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Benet Majarón al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el Gimnástico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Flávio Igreja s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 284 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Diego Presno Linera de Gimnástico va fallar un penal al minut 50. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Flávio Igreja quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio De Rosa, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Ramírez.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Campos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fabio Petrosino.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Juan Mendataurigoitia es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.