Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Socfriki (992063) - pinpines f.c (314092) » 74009854: T17/J8/IX

Liga 74009854 Información oficial sobre el partido 74009854 en Hattrick

17.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / IX.119 (60390)

ketza team "GREEN" Alineación oficial del equipo 'ketza team "GREEN"' en el partido 2 - 1 di pencatore Alineación oficial del equipo 'di pencatore' en el partido
Frederic López (54') 1 - 0
Franco Rojas (75') 2 - 0
2 - 1 Ulf Jeppsson (84')
ketza team "GREEN" Alineación oficial del equipo 'ketza team "GREEN"' en el partido 2 - 1 di pencatore Alineación oficial del equipo 'di pencatore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ketza team "GREEN" Alineación oficial del equipo 'ketza team "GREEN"' en el partido 3 - 1 di pencatore Alineación oficial del equipo 'di pencatore' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ketza team "GREEN"

Goles Goles

  • 124 Minuto 54 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 54 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Frederic López llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): "GREEN" va augmentar la diferència quan Franco Rojas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): "GREEN" va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alessandro Attanasio en un 1 contra 1 amb el porter Klas Davidsson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Giancarlo Mazza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Avichay Granot va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Klas Davidsson al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordan Melkert va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Frederic López per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Klas Davidsson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

di pencatore

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ulf Jeppsson va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el pencatore va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Avichay Granot va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Petre Munteanu va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carmelo Cascetta de pencatore va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Avichay Granot de pencatore va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.