Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740078298

Liga 740078298 Información oficial sobre el partido 740078298 en Hattrick

29.09.2024 10:00:00

Älvsjö City FC Alineación oficial del equipo 'Älvsjö City FC' en el partido 3 - 3 IFK Koppardalen Alineación oficial del equipo 'IFK Koppardalen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Älvsjö City FC Alineación oficial del equipo 'Älvsjö City FC' en el partido 2 - 1 IFK Koppardalen Alineación oficial del equipo 'IFK Koppardalen' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Älvsjö City FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Älvsjö s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Fredrik Oxsten per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Älvsjö amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Mikael Nylander en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Älvsjö va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mikael Nylander, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Henrik Lönnlius que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Fredrik Oxsten no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Peter Berntsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bo-Gunnar Larsson de Älvsjö la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Henrik Lönnlius de Älvsjö va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

IFK Koppardalen

Goles Goles

  • 164 Minuto 7 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Stefan Lifskär va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 25 minuts quan Pär-Olof Martinsson va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Florentin Trankvist, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Quan passaven 30 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del IFK K. En Stefan Lifskär va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): IFK K van sortir al contraatac al minut 74, però Florentin Trankvist va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Anthon Dyrkvist va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de IFK K que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Robert Kjellborg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Florentin Trankvist va estar a punt de posar per davant a IFK K amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Boutros Sliwo va impedir un gol cantat.