Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740065808

Liga 740065808 Información oficial sobre el partido 740065808 en Hattrick

29.09.2024 10:00:00

AIK Pirates Alineación oficial del equipo 'AIK Pirates' en el partido 0 - 3 Snapphane BK Alineación oficial del equipo 'Snapphane BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AIK Pirates Alineación oficial del equipo 'AIK Pirates' en el partido 1 - 1 Snapphane BK Alineación oficial del equipo 'Snapphane BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIK Pirates

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bo Lennartsson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pirates Nicke Håkansson quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Henrik Bergström l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pirates van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Curt Bredmar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Steve Herbeck de Pirates va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75 en Curt Bredmar va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Snapphane BK

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Snapphane agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Alămorean amb mestria.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): Passaven 41 minuts quan en Daniel Alămorean va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Alberto Suñer va augmentar l'avantatge de Snapphane a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Alex Branch quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Gonzalo Guzman quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hemming Malmblom, però la pilota va topar amb el travesser.