Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740039885

Liga 740039885 Información oficial sobre el partido 740039885 en Hattrick

06.10.2024 10:00:00

Storfors AIK Alineación oficial del equipo 'Storfors AIK' en el partido 2 - 2 FC Trånghalla Alineación oficial del equipo 'FC Trånghalla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Storfors AIK Alineación oficial del equipo 'Storfors AIK' en el partido 1 - 3 FC Trånghalla Alineación oficial del equipo 'FC Trånghalla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Storfors AIK

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejandro Iturralde González, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Thomas Alstrup de Storfors va fer un bon esprint per escapar-se de Ekkarat Chartthai i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

FC Trånghalla

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Franz Josef Störzer va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): El Giovanni Alessi va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Trånghalla. 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de 洪 (Hung) 裕才 (Yucai), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Albin Rosskär no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Trånghalla va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Quinto Mordente es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Trånghalla va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 洪 (Hung) 裕才 (Yucai) va desviar el xut final de Giovanni Alessi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Trånghalla va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Albin Rosskär va quedar-se sol davant el porter 洪 (Hung) 裕才 (Yucai), però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quinto Mordente.