Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740034170

Liga 740034170 Información oficial sobre el partido 740034170 en Hattrick

29.09.2024 10:00:00

Certina Alineación oficial del equipo 'Certina' en el partido 2 - 4 Soltorkade Pirater Alineación oficial del equipo 'Soltorkade Pirater' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Certina Alineación oficial del equipo 'Certina' en el partido 0 - 5 Soltorkade Pirater Alineación oficial del equipo 'Soltorkade Pirater' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Certina

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gerhard Rönnskär sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Esse Ovesson que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Certina va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 43, quan Anders Olsson, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Soltorkade Pirater

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Piraterna van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 34, quan Witold Portka va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Tobias Dyrer va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 74.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Piraterna va ser finalitzada des de l'esquerra per Tobias Dyrer al minut 87. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Piraterna augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Witold Portka es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Harald Emanuelsson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Tobias Dyrer va estar a punt de posar per davant a Piraterna amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ulf Silfwerflod va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Klaus Borgmo va encarar al porter al 64, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Mårten Håkansson va marxar per velocitat al minut 73 i va fer una passada de la mort a Fredy Gstöhl, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Harald Emanuelsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ulf Silfwerflod va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rob Almby.