Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739977991

Liga 739977991 Información oficial sobre el partido 739977991 en Hattrick

29.09.2024 09:30:00

Jungs aus der Donauhauptstadt FC Alineación oficial del equipo 'Jungs aus der Donauhauptstadt FC' en el partido 2 - 2 FC Grazzeta Alineación oficial del equipo 'FC Grazzeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jungs aus der Donauhauptstadt FC Alineación oficial del equipo 'Jungs aus der Donauhauptstadt FC' en el partido 3 - 1 FC Grazzeta Alineación oficial del equipo 'FC Grazzeta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jungs aus der Donauhauptstadt FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Kremser sc, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Anto Häusler per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 120 Minuto 63 (Gol de falta): Una falta al minut 63 va provocar un lliure directe. Dominik Elmenreich el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Kremser sc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan David Rieger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en David Rieger va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kremser sc.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Kremser sc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Franz Probst en un 1 contra 1 amb el porter Ewald Haslauer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Kremser sc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zvonko Stark ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Dominik Elmenreich del Kremser sc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Rieger.

FC Grazzeta

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Stephan Freimüller no va poder aturar Dino Mitrakovič de Grazzeta, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 19 el 1 - 1.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, Laurenz Mueller va pentinar un córner cap al segon pal que Dino Mitrakovič va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Dino Mitrakovič va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Laurenz Mueller va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alexander Steinböck, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Laurenz Mueller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.