Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739956490

Liga 739956490 Información oficial sobre el partido 739956490 en Hattrick

06.10.2024 09:30:00

Atletika Alineación oficial del equipo 'Atletika' en el partido 4 - 1 Luschnoar Kickers Alineación oficial del equipo 'Luschnoar Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletika Alineación oficial del equipo 'Atletika' en el partido 2 - 0 Luschnoar Kickers Alineación oficial del equipo 'Luschnoar Kickers' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletika

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Balázs Ungi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Atletika es posava per davant!
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En Milan Anand va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Courtney Richards la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletika pel centre va donar un gran resultat: el gol de Edward Chaplain va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Balázs Ungi de Atletika va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Luschnoar Kickers

Goles Goles

  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): El porter de Luschnoar va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Costi Mândrean va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Luschnoar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Andreas Götzinger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Elías Olague? Un error clamorós seu va donar a Balázs Ungi una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Luschnoar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Reiner Patzke va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Elías Olague va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Tony Mrad va xutar a fora.
  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Flaviu Filipinyi va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaspar Camargo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Costi Mândrean de Luschnoar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.