Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beticópolis (992782) - C.D As Pontes (993171) » 73993650: T17/J5/IX

Liga 73993650 Información oficial sobre el partido 73993650 en Hattrick

27.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / IX.71 (60342)

FrancTeam Alineación oficial del equipo 'FrancTeam' en el partido 2 - 0 F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES Alineación oficial del equipo 'F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES' en el partido
Alfredo del Olmo (24') 1 - 0
Eduardo Abellán (26') 2 - 0
FrancTeam Alineación oficial del equipo 'FrancTeam' en el partido 2 - 0 F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES Alineación oficial del equipo 'F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FrancTeam Alineación oficial del equipo 'FrancTeam' en el partido 4 - 0 F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES Alineación oficial del equipo 'F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FrancTeam

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Alfredo del Olmo al minut 24, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al FrancTeam i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Eduardo Abellán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo del Olmo de FrancTeam es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Próspero Blanco que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 34, quan un error defensiu va deixar Jesús Enrique González completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Enrique González, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 87 en Fernando Orfila va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Josep Codina va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PETANCAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Bou va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Liron Carmeli de PETANCAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.