Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739924388

Liga 739924388 Información oficial sobre el partido 739924388 en Hattrick

22.09.2024 10:30:00

essa imo FC 2 Alineación oficial del equipo 'essa imo FC 2' en el partido 3 - 1 Zenit Myszęcin Alineación oficial del equipo 'Zenit Myszęcin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
essa imo FC 2 Alineación oficial del equipo 'essa imo FC 2' en el partido 3 - 0 Zenit Myszęcin Alineación oficial del equipo 'Zenit Myszęcin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

essa imo FC 2

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Passat el minut 27 de joc, Anzelm Dębicki facilitava les coses al essa amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Anzelm Dębicki, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Zygmunt Maraszkiewicz va incrementar l'avantatge de essa amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Filip Kozerski va rematar alt.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Filip Kozerski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Zenit Myszęcin

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Leon Podolak quedar desmarcat i marcar per a Myszęcin al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Leon Podolak que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mieczysław Kolenda es va quedar sol davant del porter, al minut 17. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Patryk Kłaput va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Antoniusz Paździerz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 47, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Patryk Kłaput va intentar anar-se'n per velocitat al minut 75 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mieczysław Kolenda.