Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMadrid_C.F (990310) - Bayoom Gladiators (777920) » 73985906: T17/J6/IX

Liga 73985906 Información oficial sobre el partido 73985906 en Hattrick

03.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / IX.46 (60317)

SOM KABALINS Alineación oficial del equipo 'SOM KABALINS' en el partido 1 - 2 Torre De Babel Alineación oficial del equipo 'Torre De Babel' en el partido
Luis Domingo Llastarri (45') 1 - 0
1 - 1 Armando Benavides (57')
1 - 2 José Puigcerber (90')
SOM KABALINS Alineación oficial del equipo 'SOM KABALINS' en el partido 1 - 2 Torre De Babel Alineación oficial del equipo 'Torre De Babel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SOM KABALINS Alineación oficial del equipo 'SOM KABALINS' en el partido 1 - 1 Torre De Babel Alineación oficial del equipo 'Torre De Babel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,8 % 43,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOM KABALINS

Goles Goles

  • 120 Minuto 45 (Gol de falta): Una falta al minut 45 va provocar un lliure directe. Luis Domingo Llastarri el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pepe Mariñas va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Pepe Mariñas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Àlex Bové de KABALINS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepe Mariñas.
  • 513 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Bové va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que KABALINS va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pepe Mariñas de KABALINS per doble groga al minut 90.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Juan Carlos Barrat Esteve, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Luis Domingo Llastarri va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Torre De Babel

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 57 minuts Armando Benavides va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 90 (Gol de penalti): Quan passaven 90 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Torre. En José Puigcerber va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Torre Armiche Lafuente quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Manuel Rodríguez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Zabalgogeazcoa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepe Domínguez de Torre es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Óscar Ataide va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Genís Ponce.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): En Carlos Molina de Torre va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Robustiano Candeda va prendre el seu rol al minut 90.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Manuel Rodríguez va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.