Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739640210

Liga 739640210 Información oficial sobre el partido 739640210 en Hattrick

06.10.2024 04:15:00

Hokkaido Nomads Alineación oficial del equipo 'Hokkaido Nomads' en el partido 2 - 4 FC Kyoto Kansai Alineación oficial del equipo 'FC Kyoto Kansai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hokkaido Nomads Alineación oficial del equipo 'Hokkaido Nomads' en el partido 2 - 3 FC Kyoto Kansai Alineación oficial del equipo 'FC Kyoto Kansai' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,7 % 50,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hokkaido Nomads

Goles Goles

  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Nomads per la dreta va donar com a resultat un gol de 大将 (Hiromasa) 世古 (Seko) al minut 41 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): 大介 (Daisuke) 水谷 (Mizutani) de Nomads va demostrar les seves habilitats al minut 73 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Aurélien Laidet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Chitoshi Phiri va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en 公希 (Koki) 広瀬 (Hirose), sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nomads van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 大将 (Hiromasa) 世古 (Seko), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Nomads va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 誠 (Jo) 梶間 (Kajima) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en 誠 (Jo) 梶間 (Kajima) va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

FC Kyoto Kansai

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Raul Găloiu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Hanko Jakobs va augmentar l'avantatge de FCKY a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Hanko Jakobs va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 3 per a FCKY.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Raul Găloiu va augmentar l'avantatge de FCKY a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 217 Minuto 64 (Ocasión evento especial cansancio): Mariusz Pacyński estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.