Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739582022

Liga 739582022 Información oficial sobre el partido 739582022 en Hattrick

26.10.2024 16:00:00

Genc FK 2 Alineación oficial del equipo 'Genc FK 2' en el partido 4 - 1 Myrvoll Runners Alineación oficial del equipo 'Myrvoll Runners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Genc FK 2 Alineación oficial del equipo 'Genc FK 2' en el partido 2 - 1 Myrvoll Runners Alineación oficial del equipo 'Myrvoll Runners' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genc FK 2

Goles Goles

  • 139 Minuto 4 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Genc Jone Liseth va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. William Boge va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): El Dominic Hovind va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Genc. 2-0.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de Genc van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jørn Karlsen augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Dominic Hovind va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dominic Hovind de Genc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Willy Throndsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ove Mogstad va rematar alt.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 62 podia haver acabat en gol, però Marius Kolbjørnsen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Genc ho intentava per la dreta per mitjà de Dominic Hovind, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jørn Karlsen.

Myrvoll Runners

Goles Goles

  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Henrik Barstad va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Myrvoll va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Finn Pedersen va entorpir al marcador d'en Tor Egil Nilsen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Myrvoll l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 82, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stig Blindheim de Myrvoll la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.