Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739547625

Liga 739547625 Información oficial sobre el partido 739547625 en Hattrick

05.10.2024 16:00:00

Homdrom Hikers Alineación oficial del equipo 'Homdrom Hikers' en el partido 3 - 2 Skjetten Tigers Alineación oficial del equipo 'Skjetten Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Homdrom Hikers Alineación oficial del equipo 'Homdrom Hikers' en el partido 2 - 1 Skjetten Tigers Alineación oficial del equipo 'Skjetten Tigers' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Homdrom Hikers

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, el Homdrom va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Haakon Aaland, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Homdrom i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 47 minuts de joc. Mentre en Kalau Dundukov el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Homdrom pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lorentz Engevik va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Tor Martin Doksæther arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Vic London, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Lorentz Engevik gairebé va marcar per a Homdrom des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sverre Oskarsen de Homdrom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Skjetten Tigers

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Skjetten va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Tarjei Arnesen va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Gert Haddal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Skjetten, Alexander Repalust, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Skjetten va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sivert Hestenes es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 31 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Knut Bjerknes va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Skjetten va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Mamo Abate va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexander Repalust de Skjetten es va guanyar la targeta groga merescudament.