Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hombres lagarto (777888) - Los Nolitos (797468) » 73950209: T17/J12/VIII

Liga 73950209 Información oficial sobre el partido 73950209 en Hattrick

15.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.1927 (179470)

hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 3 - 0 F.C.Holli de Catalunya Alineación oficial del equipo 'F.C.Holli de Catalunya' en el partido
Luigi Franco Rudian (70') 1 - 0
Roger Taulats (76') 2 - 0
Marcelo Vieira (80') 3 - 0
hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 3 - 0 F.C.Holli de Catalunya Alineación oficial del equipo 'F.C.Holli de Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 4 - 2 F.C.Holli de Catalunya Alineación oficial del equipo 'F.C.Holli de Catalunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hombres lagarto

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Luigi Franco Rudian de hombres, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Roger Taulats va augmentar l'avantatge de hombres a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcelo Vieira, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a hombres.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Preben Seeberg Smidt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de hombres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

F.C.Holli de Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Eduardo Trujillo de F.C.Holli, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Arkaitz Pavón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): José Francisco Ruiz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bruno Ciancarini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Trujillo va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Arenys.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Primo Solà, de F.C.Holli, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Miguel Rodríguez el va substituir.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de F.C.Holli, en José Francisco Ruiz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.