Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Harrison Vasquers (441413) - Sabadell H.C. (796746) » 73944198: T17/J11/VIII

Liga 73944198 Información oficial sobre el partido 73944198 en Hattrick

08.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / VIII.1636 (179179)

Aries Bequis C.F. Alineación oficial del equipo 'Aries Bequis C.F.' en el partido 3 - 2 Grossmanlev F.C. Alineación oficial del equipo 'Grossmanlev F.C.' en el partido
0 - 1 Kajetan Mendak (33')
Imants Filipovs (45') 1 - 1
Lúcio Noronha (67') 2 - 1
2 - 2 Manuel Pelayo (80')
Juan Luis Febrer (82') 3 - 2
Aries Bequis C.F. Alineación oficial del equipo 'Aries Bequis C.F.' en el partido 3 - 2 Grossmanlev F.C. Alineación oficial del equipo 'Grossmanlev F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aries Bequis C.F. Alineación oficial del equipo 'Aries Bequis C.F.' en el partido 0 - 2 Grossmanlev F.C. Alineación oficial del equipo 'Grossmanlev F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aries Bequis C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 45 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bequis el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Imants Filipovs va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 67 gràcies a la jugada de Lúcio Noronha, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Luis Febrer de Bequis va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Tommy Ljungbrant del Bequis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Roberto Cavallo estava fent un bon partit.

Grossmanlev F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Grossmanlev prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kajetan Mendak.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 en Manuel Pelayo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Rogério Amaral va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Kajetan Mendak va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el Grossmanlev va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Misja Veurink s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manole Drãgusin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 79 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Manuel Pelayo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Misja Veurink de Grossmanlev va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Dumitru Alecu, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.