Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739386228

Liga 739386228 Información oficial sobre el partido 739386228 en Hattrick

28.09.2024 22:00:00

KAlquerubim Alineación oficial del equipo 'KAlquerubim' en el partido 6 - 1 RACING KLUB Alineación oficial del equipo 'RACING KLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KAlquerubim Alineación oficial del equipo 'KAlquerubim' en el partido 3 - 0 RACING KLUB Alineación oficial del equipo 'RACING KLUB' en el partido
Tiene bastante suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KAlquerubim

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Pierino Perazza s'emportà una gran ovació del públic local al minut 15, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Runo Ali-Löytty. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de KAlquerubim pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pierino Perazza va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 1 s'ha de veure repetit: en Altino dos Santos de KAlquerubim va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Pierino Perazza, que no va perdonar.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 88, Altino dos Santos va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Valon Acla que, sense oposició, la va convertir en gol 5 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Mendo Douro va pentinar un córner cap al segon pal que Paulo Cardoso va rematar a gol completament sol, marcant així el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Pierino Perazza, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

RACING KLUB

Goles Goles

  • 137 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 10 una excel·lent centrada de Ronaldinho Gaúcho va arribar a Yurii Mutilo, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de RACING, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Manuel Palmeirim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.