Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cambitasfc (313736) - fallou fc (485601) » 73938537: T17/J4/VIII

Liga 73938537 Información oficial sobre el partido 73938537 en Hattrick

20.05.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / VIII.1607 (179150)

city of portinatx Alineación oficial del equipo 'city of portinatx' en el partido 2 - 2 jbconcocacola Alineación oficial del equipo 'jbconcocacola' en el partido
0 - 1 Artur Lomba (8')
Valentín Bosch (9') 1 - 1
Carles Federic Docal (62') 2 - 1
2 - 2 Ricardo Rubio (81')
city of portinatx Alineación oficial del equipo 'city of portinatx' en el partido 2 - 2 jbconcocacola Alineación oficial del equipo 'jbconcocacola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
city of portinatx Alineación oficial del equipo 'city of portinatx' en el partido 1 - 0 jbconcocacola Alineación oficial del equipo 'jbconcocacola' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

city of portinatx

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els jugadors del portinatx amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 9, deixant Valentín Bosch en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 62, en Miguel Retegui del portinatx va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Carles Federic Docal que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): portinatx va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Eusebi Palacios va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): portinatx va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tiago Brito en un 1 contra 1 amb el porter Gervasi Ortiz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Kevin Hoofs va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carles Federic Docal va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Gervasi Ortiz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

jbconcocacola

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ricardo Rubio va treure un córner llarg cap al segon pal que en Artur Lomba, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ricardo Rubio de jbconcocacola va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Manuel Petit de jbconcocacola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Gervasi Ortiz de jbconcocacola es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.