Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El muro Cannavaro (125154) - nothigan pressa f.c. (772713) » 73937380: T17/J9/VIII

Liga 73937380 Información oficial sobre el partido 73937380 en Hattrick

24.06.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / VIII.1586 (179129)

Real Tejar C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Tejar C.F.' en el partido 2 - 3 nothigan pressa f.c. Alineación oficial del equipo 'nothigan pressa f.c.' en el partido
0 - 1 Cristi Luca (21')
Víctor Chávez Gutiérrez (39') 1 - 1
1 - 2 Matei Marian (40')
Luca Sgallari (43') 2 - 2
2 - 3 Cyril Pierret (58')
Real Tejar C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Tejar C.F.' en el partido 2 - 3 nothigan pressa f.c. Alineación oficial del equipo 'nothigan pressa f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Tejar C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Tejar C.F.' en el partido 0 - 4 nothigan pressa f.c. Alineación oficial del equipo 'nothigan pressa f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tejar C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Carlos Pombo del Tejar va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Chávez Gutiérrez que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Luca Sgallari va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillem Calafell de Tejar es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Chávez Gutiérrez de Tejar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Tejar puguin veure en Per Pettersson jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ondino Munilla el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

nothigan pressa f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): nothigan va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Cristi Luca va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Matei Marian va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de nothigan va ser finalitzada des de l'esquerra per Cyril Pierret al minut 58. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): nothigan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ernesto Persiani va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Cristi Luca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fulvio Forconi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jonathan Pérez es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): nothigan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cyril Pierret va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Cristi Luca va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Fernando Mir, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Gerhard Dorfmeister de nothigan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de nothigan Talib Müfit va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando Mir va entrar en el seu lloc.