Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739320490

Liga 739320490 Información oficial sobre el partido 739320490 en Hattrick

12.10.2024 21:00:00

Dinamik FC Alineación oficial del equipo 'Dinamik FC' en el partido 3 - 2 ASC ultime Alineación oficial del equipo 'ASC ultime' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dinamik FC Alineación oficial del equipo 'Dinamik FC' en el partido 4 - 1 ASC ultime Alineación oficial del equipo 'ASC ultime' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamik FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Daniel-Cătălin Jigău, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Dinamik es posava per davant!
  • 125 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Stanisław Kaproń va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 72. 1-1.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stanisław Kaproń ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dinamik es posava per davant 2 a 1.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jean-Édouard Patey la va rematar Stanisław Kaproń amb una magnífica volea que va fer pujar per a Dinamik el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Dinamik per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Balthasar Vlaar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Mustapha Belakhdar de Dinamik no va ser gol per ben poc.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Balthasar Vlaar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Yvain Rol va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Dinamik va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mustapha Belakhdar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Yvain Rol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14 en Claudio Caria va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

ASC ultime

Goles Goles

  • 154 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Loïc Thiriot va significar el 3 - 2 al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tào Thụy Du de ultime amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.