Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AnArKiAyCeRvEzAfRiA (795653) - The Freaks Team (795016) » 73926412: T17/J1/VIII

Liga 73926412 Información oficial sobre el partido 73926412 en Hattrick

29.04.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VIII.1785 (179328)

Amistad C.F. Alineación oficial del equipo 'Amistad C.F.' en el partido 1 - 1 Real Urci Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Urci Balompié' en el partido
Gert Roldaan (69') 1 - 0
1 - 1 Samuel Ayllón (82')
Amistad C.F. Alineación oficial del equipo 'Amistad C.F.' en el partido 1 - 1 Real Urci Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Urci Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amistad C.F. Alineación oficial del equipo 'Amistad C.F.' en el partido 2 - 0 Real Urci Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Urci Balompié' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amistad C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Amistad va ser Gert Roldaan.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Brieuc Tartarin va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 13. En Jonas Sjöbo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jonas Sjöbo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Alejandro Jovellanos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Amistad se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Roberto Arambide gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Grondona va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Jonas Sjöbo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos María Tula de Amistad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Heres de Amistad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josué Gavaldà de Amistad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Urci Balompié

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Samuel Ayllón de Balompié va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Roger Hierro quasi aconsegueix empatar per Balompié al minut 75, però Abraham Sánchez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.