Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTIVA F.C. (802129) - Luisinhos C. F. (777873) » 73926218: T17/J5/VIII

Liga 73926218 Información oficial sobre el partido 73926218 en Hattrick

27.05.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VIII.1269 (178812)

SPORTIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTIVA F.C.' en el partido 0 - 1 los luisinhos C.F Alineación oficial del equipo 'los luisinhos C.F' en el partido
0 - 1 Stefano Canova (23')
SPORTIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTIVA F.C.' en el partido 0 - 1 los luisinhos C.F Alineación oficial del equipo 'los luisinhos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SPORTIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTIVA F.C.' en el partido 4 - 2 los luisinhos C.F Alineación oficial del equipo 'los luisinhos C.F' en el partido
Es un cenizo 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTIVA F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): SPORTIVA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Swen Gruendel en un 1 contra 1 amb el porter Salvador Alcanzó, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Pais de SPORTIVA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ditmar Cosemans de SPORTIVA es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de SPORTIVA Claudio Vergassola va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Franco Castellano va entrar en el seu lloc.

los luisinhos C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Stefano Canova donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Fabián Nimo va estar a punt de posar per davant a luisinhos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Dias va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Okke Sas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a luisinhos al minut 17.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): José Dias va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ruperto Morales Arroyo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Diego de Jongh va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Dias va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Stefano Canova, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. luisinhos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Casero de luisinhos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José María Ruiz Robledo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.