Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739227520

Liga 739227520 Información oficial sobre el partido 739227520 en Hattrick

05.10.2024 20:00:00

FC JYPkerho Alineación oficial del equipo 'FC JYPkerho' en el partido 1 - 3 Berliinin Munkki Alineación oficial del equipo 'Berliinin Munkki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC JYPkerho Alineación oficial del equipo 'FC JYPkerho' en el partido 1 - 1 Berliinin Munkki Alineación oficial del equipo 'Berliinin Munkki' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC JYPkerho

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Eppu Sikanen de JYPkerho va aconseguir igualar el partit al minut 23, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Christian Åhstedt i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a JYPkerho, però el xut de Jani Kuoppala va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niko Hautaluoma de JYPkerho es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Berliinin Munkki

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El contraatac de Berliinin va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Joel Mikkeli va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Arlindo Jesus quedar desmarcat i marcar per a Berliinin al minut 61. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 65, Sami Airaksinen va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jarosław Karwot que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wilfredo Costa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jason Salvatierra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 284 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Joel Mikkeli de Berliinin va fallar un penal al minut 66. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ville Viitamäki es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.