Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Quival (48781) - Fetish People (777972) » 73892791: T17/J13/VIII

Liga 73892791 Información oficial sobre el partido 73892791 en Hattrick

22.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / VIII.1069 (178612)

Braulio Teams Alineación oficial del equipo 'Braulio Teams' en el partido 1 - 2 Fetish People Alineación oficial del equipo 'Fetish People' en el partido
0 - 1 Antonio David Cabezudo (34')
Hindrek Rähn (72') 1 - 1
1 - 2 Sorin Romilã (73')
Braulio Teams Alineación oficial del equipo 'Braulio Teams' en el partido 1 - 2 Fetish People Alineación oficial del equipo 'Fetish People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Braulio Teams Alineación oficial del equipo 'Braulio Teams' en el partido 4 - 3 Fetish People Alineación oficial del equipo 'Fetish People' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,2 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Braulio Teams

Goles Goles

  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors del Braulio amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 72, deixant Hindrek Rähn en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Eduardo León quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Raúl Oso es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Fetish People

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Antonio David Cabezudo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Fetish va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 73. Sorin Romilã va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anders Håkansson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 32 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 32, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tejs Laudrup no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ducu Pavel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Sandro Om va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sorin Romilã, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Jo Brekelmans va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jo Brekelmans de Fetish la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.